Om Gotoasia.no

Velkommen til mitt eget lille økonomihjørne på internett! Jeg skriver for det meste om ting som berører mitt eget liv, og spesielt innenfor økonomi.

Om meg:
I det daglige jobber jeg med analyse av markedstrender. Fra tidligere har jeg omtrent 15 års erfaring innen bank og forsikring, i tillegg til et lite sidesprang innen shipping. Av utdannelse kan jeg skilte med tittelen siviløkonom, fra den gangen utdannelsen tok fire år. Jeg har i tillegg en Master innen ledelsesfag.

I det private er jeg som nordmenn flest. Jeg har boliglån og billån, studielånet er nylig tilbakebetalt (endelig), og jeg har benyttet meg av både forbrukslån og kredittkort når jeg har hatt behov. Jeg har en liten aksjeportefølje jeg pleier med omhu, og nyter så langt ganske fin avkastning derfra. Jeg setter også av penger til min egen alderdom, i form av privat pensjonssparing.

En av årsakene til at jeg tør påstå jeg har en romslig økonomi, er at jeg er svært nøye med å aldri betale mer enn jeg trenger. Kall meg gjerne gjerrig, men å shoppe etter de beste prisene ser jeg selv på som en selvsagt greie. Grepene jeg foretar i så måte, deler jeg gjerne med andre. Derfor opprettet jeg denne bloggen. Håper noen finner den lesbar og nyttig!